• GRATIS VERZENDING VANAF € 50.00

Hyaluronic booster serum

Hyaluronic booster serum

De Hyaluronic Booster Serum beschermt de huid tegen vochtverlies en helpt fijne lijntjes en rimpels weg te werken. De teint en textuur van je huid worden snel verbeterd en de huid is de hele dag gehydrateerd.


GEBRUIK:
Fles voor gebruik schudden. Verwijder de pipet uit de fles en knijp de punt in, plaats deze terug in de fles en laat los. Breng 2-3 druppels 's morgens en' s avonds aan op een gereinigde, droge huid, vóór uw dag- of nachtcrème.


NATUUR INGREDIENTEN:
Hyaluronic Acid – zit van nature in de huid. Het zichtbare uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels wordt opgevuld. Hyaluronzuur kan honderden keren zijn eigen gewicht in water dragen.
Olive Squaleen - versnelt de groei van nieuwe cellen waardoor het de perfecte behandeling is om de huid te verzachten en helderheid te creëren.
Apple Extract – versnelt de groei van nieuwe cellen waardoor het de perfecte behandeling is om de huid te verzachten en helderheid te creëren.
Cell Active Hydro® - een complex van suikers uit appels, voedingsrijke algen en lupine-eiwitten om de huidhydratatie te verbeteren.


INHOUD:


99,00

Dit vind je misschien ook leuk

Calm & soothe facial oil

€ 39,00

Cell nourish radiance serum

€ 58,00

Cell active matrix serum

€ 72,00